En tjej på nätet

Efter att ha träffat en tjej på nätet och förvissat mig om att hon gillar väldigt stora kukar så bestämde vi träff. Vi hade endast pratats vid på telefon en gång och då egentligen bestämt träff. Så mötet var väldigt spännande när vi väl sågs.

Vi möttes på söder för att genast se varandra i ögonen, de tindrade av kåthet ifrån oss båda. Ett “Hej” och en varm kram innan jag tog dig i handen och ledde dig hem till mig. Genast när vi kom innanför dörren så började vi slita av varandra kläderna och hånglade djupt och dina läppar var så härliga, din tunga underbar vilket gjorde att jag var kåt till bristningsgränsen redan nu.

Jag tog din hand och ledde dig in i sovrummet, det började skymma och våra siluetter speglades på väggen när du lätt knuffade ner mig i sängen så att jag satte mig mot väggen. Efter att ha gett mig ett snett leende så tog du fram en bindel som du satte för mina ögon och du lämnade mig för mina fantasier för ett kort ögonblick. Jag hörde hur du gick runt i min vindsvåning och letade i skåp.

Plötsligt så var du tillbaka och jag kände en het kyss som sedan letade sig längs min hals och nacke, du fortsatte nerför mitt bröst och mage och det kändes som mitt stånd skulle sprängas. Vi hade inte sagt ett ord till varandra förutom “Hej” när vi sågs och nu säger du först:

Din röst gjorde mig så kåt, din mörka sexiga röst.

Sedan började du suga mig, leka med mig och reta mitt ollon, smekte min pung och sög den. Jag ville så gärna ha dig på en gång men samtidigt ville jag att det aldrig skulle ta slut. Efter att ha lekt med mig ett tag så slutade du och när du efter en kort paus började igen så kände jag en kall isande kyla som började reta mina bröst. Isbiten som du hade i din mun retade mig men samtidigt så kände jag värmen om vartannat av din tunga. Du fortsatte ner mot min nu kraftigt hårda kuk som i vanliga fall kan vara för stor för många tjejer men du verkade bara älska den.

Efter att ha lekt färdigt så ställde dig upp och tryckte din härliga blöta fitta mot mitt ansikte, du verkar ha blivit lika kåt som jag av behandlingen och jag fick bara slicka dig ett kort tag innan du stönade högt och bet dig i läppen för att dämpa dina skrin. Sedan ville du ha mig och gled långsamt ner  på min stenhårda kuk. Du var så härligt trång så du fick verkligen kämpa för att kunna ta emot mig men du verkade samtidigt gilla det då du stönade gillande, sakta arbetade du dig ner ridandes mig. När du glidigt ner en bit stannade du och viskade i mitt öra:

Du har den underbaraste kuk jag någonsin haft.

Du började nu rytmiskt rida mig och klarade av lite mer av mig för varje gång du tryckte dig nedåt. Aldrig har jag varit med om någon som klarat av mig så mycket och jag började skaka av välbehag. Du red mig snabbare och snabbare tills du exploderade i ett skrik och slängde dig emot mig och kramade mig hårt. Din fitta krampade runt min kuk och jag gick av dina skalv.

När jag hämtat andan och väl förstått vad som hänt så hörde jag ytterdörren slå igen, du hade lämnat mig med en bindel på och jag som ville utforska mer av dig. Jag tog av mig bindeln och på den stod det:

Vi ses på Fredag, samma plats och tid.

nakenblogg för sexannonser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *