Förhållande med MYCKET sex

MYCKET sexHallå där!
Är en glad och lätt tjej som vet vad jag vill. 29 år gammal och är bosatt i Stockholm där jag både pluggar och jobbar extra. Är lång och smal med snygga bröst enligt mig själv, självklart rakad mellan benen 😉
Vill hitta en snygg ärlig kille som vet vem han är, i ett förhållande med MYCKET sex.
Eller en fast kk för sköna stunder, inne eller ute ;-P

Jag älskar att prova nya saker och att killen är dominant!.

Skriv till mig på Knulldating

nakenblogg för sexannonser
Den här annonsen är hämtad från www.knullkontakt.nu För att läsa anonsen hela text måste du besöka den webbplatsen. Kategori Kontaktannonser och sökorden , , . Bokmärk sidan för att hitta hit igen bokmärke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *