Jag gillar sex

Jag gillar sexHej..

Rak på sak.. Jag gillar sex… och då allt som e kul,,och med svenska killar e inte rädd för att testa nya saker i och utanför sängen, så länge det inte har med våld och kiss o bajs att göra…Gillar när killen styr och ställer…. gillar när man tar i mig ordentligt. är inte gjord av porslin….

Får väl ta och beskriva hur jag ser ut….

Är en söt rund tjej(kraftig),
har mellan långt blont hår och blå ögon.

Ha det bra så länge… PUSS

Skriv till mig på Knulldating

nakenblogg för sexannonser
Den här annonsen är hämtad från www.knullkontakt.nu För att läsa anonsen hela text måste du besöka den webbplatsen. Kategori Kontaktannonser och sökorden , , . Bokmärk sidan för att hitta hit igen bokmärke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *