Jag tänder på strumpbyxor och nylon

Kan inte med ord beskriva hur mycket jag tänder på mina egna bilder där jag är klädd i strumpbyxor i nylonmaterial utan trosor och självklart rakad fitta. Jag drömmer om en man som vågar ta för sig.. sliter sönder strumpbyxorna tränger in sin hårda kuk och knullar mig för att seda nspruta mig i ansiktet…finns du?

Känns det som vi är på samma plan? tänder på samma saker? tveka inte med att höra av dig då, berätta varför just du ska få knulla mig och riva sönder mina strumpbyxor? har du gjort det förr? med vem? vart och när ?

nakenblogg för sexannonser

2 reaktion på “Jag tänder på strumpbyxor och nylon

  1. Hej

    Här är en kille som tänder lika mycket på strumpbyxor som Du.
    Använder strumpbyxor nätan varje dag.Tycker mest om hudfärgade eller gråa,vita,jusa färger.Det är så skönt att smeka dom.

  2. Mmmm det skulle inte vara fel är likasinnad fast med en 20 cm lång och 16 cm i omkrets hård apparat under nylonet som gärna både slickar gnider river sönder och knullar genom nylonet hör av dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *