Jag vill gärna knulla

Jag vill gärna knullaHejsan! Nikki heter jag , jag är 19 år och söker efter spännande kontakter i hela landet. Jag söker främst äldre generösa män! Jag är ingen fjortishora, men jag anser att en man ska vara generös för att vara en ordentlig man. Jag vägrar träffa killar i min egen ålder för de vet verkligen inte hur man behandlar en kvinna! Jag vet själv hur sexig och snygg jag är och vad jag har att erbjuda rätt man, så jag tycker att jag har rätt att ställa lite krav! Du ska vara trevlig! helst ganska snygg! helst 25-45 år och du ska inte ha barn! Jag söker inte mannen att gifta mig med jag söker främst män för lite sköna träffar, kanske mer om vi kommer bra överens? Du kan antigen kommentera direkt här på bloggen varför just du ska träffa mig och berätta gärna lite vem du är och vart du bor samt vad du jobbar med, jag tänker inte dejta något socfall som inte ens har råd att bjuda ut mig på lite mat och vin.

Kontakta Mig!

nakenblogg för sexannonser
Den här annonsen är hämtad från www.knullkontakt.nu För att läsa anonsen hela text måste du besöka den webbplatsen. Kategori Kontaktannonser, Nakenbilder och sökorden , . Bokmärk sidan för att hitta hit igen bokmärke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *