Killar som är sugna på lite mysiga stunder

mysiga stunderJag är en tjej med mycket att hålla i så ni som letar trådsmala små dockor kan fortsätta vidare =)  Hm jag är en tjej med bägge fötterna välplacerade på denna jord. Som vet vad jag vill och inte vill! Humor finns det gott om här om jag är på det humöret. Efter ett långvarigt förhållande så är jag nu inte särskilt sugen på ett nytt men vill ändå inte vara utan närheten som finns i ett förhållande. Så ni killar som är sugna på lite mysiga stunder kan gott skriva en rad eller två så får vi se vart det leder =)

Visst gillar jag äldre karlar men tänder inte på gubbar!!!!!
Kan ju lägga till att jag inte tänder på att bara sitta och titta i cam. För mig är det verkligheten som gäller!

Skriv till mig på Knulldating

nakenblogg för sexannonser
Den här annonsen är hämtad från www.knullkontakt.nu För att läsa anonsen hela text måste du besöka den webbplatsen. Kategori Kontaktannonser och sökorden . Bokmärk sidan för att hitta hit igen bokmärke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *