Någon som vill vara naken med mig ?

Det är höst och kallt nu i Sverige, det är nu man längtar efter någon att dela täcke med. Uhhh.. så underbart att krypa ned under täcket med en mysig kille för kyssar, kramar sex och smek kanske titta på en film tillsammans och bara lära känna varandra ut och in ? För mig är hösten den rätta tiden för romantik, och måste erkänna att jag är ganska mycket kåtare på hösten med än andra årstider. skriv till mig så pratar vi lite?

nakenblogg för sexannonser

2 reaktion på “Någon som vill vara naken med mig ?

  1. wow riktigt sexig bild:P
    hösten ja mmm härlig årstid för mkt mys och romantik, specielllt när det börjar bli lite kallare o mörkare ute att krypa ner under samma täcke med en lagom bra film…

  2. Hej!!! Men shit vilken skön och sexig kvinna du är alltså, dig skulle man ju mer än gärna vilja mysa med. Verkar dock som om jag är 3 år för sen bara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *