Naken tjej – snygg är jag också

_me (5)
Tänkte se om man kunde få sig en liten egoboost genom att lägga ut sig naken på denna blogg. kanske kan era kommentarer leda till att jag vågar visa mer hud? Jag vet jag inte är pinnsmal som många skönhetsideal är. men jag har väl väldigt kvinnliga former måste du medge? smal midja och lite rumpa att ta på och ett par D-kupa bröst! duger som kk till dig? kommentera gärna om mitt utseende eller vill du chatta med mig direkt så finns jag på sexigt.net

nakenblogg för sexannonser
Den här annonsen är hämtad från www.knullkontakt.nu För att läsa anonsen hela text måste du besöka den webbplatsen. Kategori Kontaktannonser och sökorden . Bokmärk sidan för att hitta hit igen bokmärke.

3 reaktion på “Naken tjej – snygg är jag också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *