Offentliga onanier


En dag för något år sedan var jag sjukt kåt, varm solig sommardag och jag var påväg hem. Det rann nästan i byxorna för jag var så kåt, pirrade skönt där nere. något måste jag väl ändå kunna göra för att lindra min kåthet?

inte för långt bort såg jag en kompisgunga, i en park. inge folk på flera mil, tomt, tyst och jag tänkte. “här kan jag nog göra något busigt” lade mig bekvämt i kompisgungan, och lade över min tröja lite snyggt över benen och kroppen, så de skulle se ut som att jag solade.

förde ner handen innanför mina byxor och rös i hela kroppen när min hand rörde fittan. så våt, så kåt, så härligt. jag började pilla, smeka min klitta och kåtare blev jag. När jag onanerar vill jag att någon hör, ringer upp KK:n och berättar vad jag gör. Berättar vad jag skulle vilja han gjorde mot mig.

fontänorgasm? jo, jag ville ha en sådan. jag lät hela min orgasm komma, spruta, jag nöjt, jag stöna (inte för högt dock) ingen människa eller djur i närheten. Helt ostört i det sköna sommarvärmen. Jag gick hem med tröjan över höfterna, nöjd, väldigt våt i både fitta, trosor och byxor.

Just i denna stund, hade jag också velat att en man med en stor kuk hade knullat mig samtidigt som min fitta sprutade av orgasm.

nakenblogg för sexannonser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *