Pappsens nakna kåtslyna

nakna kåtslynaLetar efter en man som delar en väldigt speciell fetish jag har. Älskar nämnligen blöjor vilket jag gärna vill att du ska acceptera. Eftersom det blev en del missförstånd i min förra annons vill jag förtydliga att jag tänder på att ha blöjor själv. Inte att du har det.

Och för att vara på det klara handlar detta inte om någon avskyvärd pedofilisk fantasi. Jag gillar det för känslans och för att det gör mig så kåt 😉

Skriv gärna något längre än bara “ska vi knulla?” om du vill ha svar.

Kontakta Mig!

nakenblogg för sexannonser
Den här annonsen är hämtad från www.knullkontakt.nu För att läsa anonsen hela text måste du besöka den webbplatsen. Kategori Kontaktannonser, Nakenbilder och sökorden . Bokmärk sidan för att hitta hit igen bokmärke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *