Så sugen på att bli knullad

bli knulladJag är en kvinna som nyss fyllt 41 år och jag är singel sen ett par år tillbaka. Mitt sexliv är väl sådär, det blir inte så ofta jag har sex, det är svårt att hitta en knullkompis som har samma höga sexdrift som jag har. Jag börjar tröttna på att onanera själv med min dildo, visst är det skönt men det börjar bli lite trist, jag behöver en riktig kuk, en varm och hård kuk som knullar mej hårt och länge.

Jag har mörkt halvlångt hår och mjuka kvinnliga former och stora härliga bröst som bara vill smekas och tas om hand. Jag är helrakad och ganska trång har jag hört och jag gillar att klä mej i sexiga underkläder, ja du ser på bilden.

Jag är jättenyfiken på att ha sex på flera och nyfiken på tjejsex, det har jag aldrig testat. Jag är väl öppen för det mesta inom sex. Jag har testat trekant med två killar, det var helt underbart, vilken skön behandling jag fick och dubbelmackan var helt fantastisk, närheten och jag blev helt full mmmm det var en härlig upplevelse, dildosarna får behandla mej så ibland men det är inte alls samma sak.

Om du är tjej eller kille eller om ni är ett par, hör av er, jag blir snart tokig om jag inte får en riktig kuk i min helrakade trånga fitta. Givetvis ska ni vara hela och rena.

Kontakta Mig!

nakenblogg för sexannonser

2 reaktion på “Så sugen på att bli knullad

  1. Hej! Vilken underbar fitta du har, vill gärna ge dig en skön behandling.
    Jag är snart 41 alltid kåt från Blekinge. Varifrån är du?
    Hör av dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *