Seriös milf söker ung

milf söker ungSöker pigg snygg kille under 25 år för regelbundna möten i Sthlm hos mig helst mitt på dan. Jag har ingen som helst intresse för äldremän! Vill ha ung snygg slimmad svensk kille, helst oerfaren!Jag är kräsen = ligger inte med vilken kille som helst.Jag är trevlig, schyst, varm, kramig och gillar normal sex.

Mina krav;
Du är snygg singel, hetro, samt inte håller på med andra.
Foto

Puss

Kontakta Mig!

nakenblogg för sexannonser
Den här annonsen är hämtad från www.knullkontakt.nu För att läsa anonsen hela text måste du besöka den webbplatsen. Kategori Kontaktannonser, Nakenbilder och sökorden . Bokmärk sidan för att hitta hit igen bokmärke.

En reaktion på “Seriös milf söker ung

  1. 18 årig vältränad kille. Väldigt oerfaren av mig. Är oskuld faktiskt. Söker en äldre tjej/kvinna som vill lära upp mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *